Workshop 
Choose the G.R.I.T. L.I.F.E.
VRAGEN ZIJN HET ANTWOORD OP, ALLES!
Getuigenis
Review Workshop Choose the G.R.I.T. L.I.F.E.
Nathalie Van Ounsen | Eigenkracht

Deze workshop heeft me veel gebracht. Vele vragen waren kort, krachtig en heel efficiënt. Door met de andere deelnemers in de vragen te duiken heb ik meer inzicht gekregen in mijn denken, voelen en doen. Het heeft mijn leven verruimd, mij inspiratie en inzichten gegeven. Het ontdekken van mijn WHY als ondernemer vond ik altijd heel moeilijk. Tijdens deze workshop heb ik hier duidelijkheid en een concreet beeld van gekregen.
Nico Van de Venne is een unieke trainer. Hij geeft zijn workshops met veel humor zodat het makkelijker is om al die toch wel zware materie op te nemen. Ondanks dat deze workshop in groep werd gegeven nam hij voldoende tijd om me persoonlijk te begeleiden. Dit maakt dat mijn uitgestelde ideeën tot een resultaat zijn gekomen. Zelf tot zo een resultaat dat mijn nieuwe workshop "Vrouwen aan tafel" op 2 dagen volzet was.
Via deze weg wil ik Nico bedanken. Deze "Boost" had ik als persoon en ondernemer nodig. Ook heb ik hier geweldige contacten aan overgehouden.
Bedankt!

Wie is Nico Van de Venne?

Mijn verhaal
Onder invloed van de beperkende perspectieven van mijn omgeving leerde ik als jonge knaap een ‘stiel’. Want in de ogen van mijn ouders was het vooral belangrijk dat ik voor een baas ging werken en goed mijn boterham zou verdienen. Maar dat was dan ook het enige wat ik had die eerste 15 à 20 jaar, die boterham.

Later, na veel vallen en opstaan, leerde ik hoe je écht impact kunt hebben op de wereld. Ik verdiepte me in spirituele leren zoals qabalah en de diepere symboliek van TAROT.
En sindsdien leef ik een buitengewoon leven, vol opportuniteiten en rijkdom. Ik werk met bezielde mensen en help hen hun volledige potentieel te bereiken en hun zielsmissie in de wereld te zetten, van binnen naar buiten.
Wil jij ook je verantwoordelijkheid opnemen, deelnemen aan dat buitengewone leven en je eigen-waarde in de wereld zetten? Dan zit je goed bij mij … Ik ben Nico Van De Venne, accountability- en transformatiecoach met een hart voor spiritueel ondernemerschap. En ik luister met plezier naar jouw droom.

#cocreation  #cocreatie #starttodare #choosetodare #ChoosetheGRITLIFE #nicovandevenne #spiritueelondernemerschap #spiritualentrepreneurship #fenikscoaching

IN DEZE WORKSHOP:
ONDERNEMEN VANUIT JE KERN, EN MEER!
4 WEKEN TRANSFORMATIE
EN DIT IS NOG MAAR HET BEGIN VAN EEN HELE REIS!
  • 4 avonden;
  • Ondersteunende chatgroep;
  • VIP Facebook groep waar reeds vorige deelnemers aanwezig zijn;
  • ​één op één coaching gesprek met Nico na de workshop
Getuigenis Annick Vermeulen;
De 4 avonden zijn opgebouwd rond 4 acroniemen die je laten stilstaan bij jezelf. Zodat je beter kan voelen wat je hart wil en je weer verder kan met wat er voor jou echt toe doet.
Tegelijk word je 4 weken lang geïnspireerd door de andere deelnemers en hun antwoorden, reacties en inzichten. En door Nico natuurlijk. Hij weet ook vanaf de eerste seconde een omgeving te creëren waarin je je veilig voelt en je je kwetsbaarheid kan en mag tonen. Waarin er ruimte is voor een lach en een traan.
Daarom kan ik deze workshopreeks alleen maar aanraden. Om te verbinden met jezelf en met nieuwe vrienden. En omdat elk van ons zich de tijd mag gunnen om even stil te staan bij zijn/haar diepste dromen, groot of klein. Want dat brengt je zoveel verder op je eigen unieke pad.
Annick | Letters & Pixels
Getuigenis Iris Rapke;
Getuigenis Severine Bollaerts;
Getuigenis Nelle Devynck;
Copyright © 2020 - Nico Van de Venne
Powered By ClickFunnels.com